VAN OOIJEN

Van Ooijen Transport, sinds 1936 zijn wij een dynamisch bedrijf, gefundeerd op kwaliteit betrouwbaarheid en knowhow.

Wij zijn begonnen met de transporten van kolen in de regio Sliedrecht.

Later hebben wij bij het opkomen van de bedrijvigheid in de baggerindustrie een bakwagen met autolaadkraan aangeschaft om een helpende hand te bieden in de regio op het gebied van transport.
En met trost kunnen wij zeggen dat we Inmiddels een bekende speler zijn op het gebied van transport met zware autolaadkranen.

Daarnaast hebben we ons destijds gespecialiseerd op het gebied van exceptioneel transport, waarbij we zowel kennis in huis hebben voor horizontale als verticale transporten. We zijn sterk vertegenwoordigd in machine verhuizingen, verkeersportalen, grondverzetmachines, pontons, units en container transporten vanaf bouwlocaties.

Door een goede samenwerking met diverse andere vervoerders zijn wij een flexibele organisatie op het gebied van transport en hijswerkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u eveneens turn-key oplossingen bieden.

Wij trachten ons bedrijf zo duidelijk mogelijk te presenteren, maar mocht u aan de hand van onze website toch nog vragen hebben dan verzoeken wij u ons te bellen of om ons een email te sturen.